Известие

Collapse
No announcement yet.

Читав сервиз за алфи в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Читав сервиз за алфи в Бургас

Преди няколко дена ми се наложи смяна на някой неща по алфата ми (включително и ремък) и колега от форума ми препоръча сервиз Шампион в Меден рудник и за първи път съм повече от доволен. Определено това е сервиза за мен с най-професионално обслужване. Яни се казва майстора и определено знае повече от добре кое как се прави при алфите.. обикалях доста места и никъде не бях доволен от обслужване.. наслушах се на какви ли не смешни истории относно алфата и някакви невероятни цени.. дано тва да е от полза за колегите

Приятел ако ти се наложи отиди и до Радо в Поморие,момчетата си правят алфи от бая време.Няма да се разочароваш. Аз твоя проблем го имах 1 година.Вече имам бая части (работещи)от сервизите в Бургас.Но в този не съм ходил.алфа 156 2.4jtd
    ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Ходих и при него, чувам от доста колеги че и той си разбира от работата, обаче разликата в цените на части и труд които ми казаха там и тези в сервиза при Яни бяха много големи...

Comment

Незнам просто за сега съм с най-добри впечатления от там

Comment

няма лошо, доста добри отзиви има наистина за сервиза... постнах го за да имат някаква идея тея на които им предстоят ремонти.. а и не на всеки му е удобно да ходи извън града да си оставя колата и на следващия ден да си я взема, поне на мен не ми се разкарваше няколко пъти.. предпочитам като отида да ми разхвърлят колата набързо и след час - два да си я прибера.

Comment

Ще издам тайна Радо е в процес на отваряне на собствен сервиз с брат си и цените им са доста разумни. Просто цените които ти е казал са за сервиза в който той работи труда и частите са скъпи това е истина в новия сервиз ще е различно.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
              Ще издам тайна Радо е в процес на отваряне на собствен сервиз с брат си и цените им са доста разумни. Просто цените които ти е казал са за сервиза в който той работи труда и частите са скъпи това е истина в новия сервиз ще е различно.
              Вече отвори, намира се в Поморие, на изхода за Слънчев Бряг. Малко снимки тук
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30484
              Last edited by Доко; d.m.y г., 13:02.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Вече отвори, намира се в Поморие, на изхода за Слънчев Бряг. Малко снимки тук
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30484
                За този сервиз говорех.Казаха ми че до месец ще е оборудван.Успех им пожелавам

Comment

Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение
                  Преди няколко дена ми се наложи смяна на някой неща по алфата ми (включително и ремък) и колега от форума ми препоръча сервиз Шампион в Меден рудник и за първи път съм повече от доволен. Определено това е сервиза за мен с най-професионално обслужване. Яни се казва майстора и определено знае повече от добре кое как се прави при алфите.. обикалях доста места и никъде не бях доволен от обслужване.. наслушах се на какви ли не смешни истории относно алфата и някакви невероятни цени.. дано тва да е от полза за колегите
                  Колега дай адрес и малко повече инфо за това какво си ремонтирал ти, с цени ако може.За да не стане реклама може и на ЛС да ми пишеш.
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                  Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                  http://www.family-sozopol.com/

Comment

За 2ри път вече чувам за този сервиз и наистина ми стана интересно къде се намира. Аз съм от М.Р. и тука като поразпитах някой приятелчета ми казаха,че не са го чували. Така че ако можеш напиши адреса, макар че според мен би трябвало да е там горе на Шилото ли как му викаха на тва място

Comment

не е на Шилото бре, намира се на околовръстния път новия, който отива към битака, под едно училище е, ама не му знам името. нищо общо няма с посока Шилото!

ей го на (ха на снимката още не е построен, но е там, вервай ми):

Click image for larger version

Name:	New Bitmap Image.jpg
Views:	1
Size:	30.8 Килобайта
ID:	2253292
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Радо е много сериозен човек и си разбира много от работата.

Сигурен съм, че това ще стане един от най-добрите сервизи.
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

незнаех за сервиза на Радо! Благодаря, Ви Колеги за информацията!!! Миналата пролет се наложи да отида при него - изключително съвестен човек във всяко едно отношение! Много се радвам за него, защото "Който си го може, го Може" , .......
                          Alfa Romeo 147 1.6 16V /120/ 2002

Comment

И сега в кой от двата сервиза да отида,къде са по-големи спецове?

Comment

Първоначално публикувано от miro_dr Покажи съобщение
                              И сега в кой от двата сервиза да отида,къде са по-големи спецове?
                              Пробвай при Радо

Comment

Working...
                              X